Home Dansk fiskeripolitik EU fiskeripolitik M/S Anton Galleri Aralsø-projektet Arkiv Links Støt os   English

 

Den 14. december kl. 14.00 i Lemvig Bio inviterer Landsforeningen Levende Hav til til vestjysk premiere på filmen "Jagten på den sidste torsk". Efter filmen vil politikere og fiskere svare på de spørgsmål filmen rejser og der serveres gløgg og æbleskiver.

 

 

"Den nordatlantiske torsk er stærk truet af udryddelse. Sidste år fulgte instruktøren Dan Säll på nært hold torsken og dens med- og modspillere, i og udenfor de årlige fiskeriforhandlinger i EU's Ministerråd. Det har udmøntet sig i den aktuelle og tankevækkende dokumentarfilm  "Jagten på den sidste torsk"

 

 

"Filmen afslører de groteske og overraskende omstændigheder, der er med til at true både fiskerens og torskens eksistens. Begge er de ved at uddød i et tæt forbundet skæbnefællesskab! Filmen vises netop som der er taget hul på den afsluttende runde i de årlige fiskeriforhandlinger i EU til december. Allerede inden forhandlinger4ne går i gang anbefaler biologerne totalt stop for torskefiskeri i Nordsøen af frygt for artens kollaps".        

                                   

-         Lemvig Bio søndag den 14.12.2003 kl. 14.00.

-         Filmen varer 68 min. og efterføles af et møde med politikere og fiskere i lokalerne over biografen

-        

 

Alle er velkomne og der vil blive serveret gløgg og æbleskiver.

-         Billetprisen er 30 kr.

 Se også Levende Havs anmeldelse af filmen på http://gl.levendehav.dk/politik/enkeltsager/Torskekvoter/jagten-torsk-2003.htm

 Vel mødt

 

 

 

 

 

 

Sitemap Miljødebat Enkeltsager Kystfiskeri Havbrug Kontakt os