Home Dansk fiskeripolitik EU fiskeripolitik M/S Anton Galleri Aralsø-projektet Arkiv Links Støt os   English

Bemærk: Ved udskrivning af denne side skal printer opsættes til "landskab"

 

Bent Rulle - comeback. april 2004

I det seneste nummer af Fiskeri Tidende indkalder Danmarks Fiskeriforeningens til generalforsamling til afholdelse i Vejle den 24. april.

I den forbindelse opstiller Læsø fiskerne fhv. formand Bent Rulle som modkandidat til den nuværende formand Thorkild Førby. Til Levende Hav nyheder udtaler Bent Rulle: ”Ja jeg stiller op som ny formand for Danmarks Fiskeriforening, det kan ikke blive værre”.

Initiativtager til denne opstilling fiskeskipper Orla Møller, udtaler til Levende Hav nyheder: ”Bunden er nået og nu skal der kæmpes og det egner Thorkild Førby sig ikke til”. ”Nu skal Bent Rulle igen i spidsen for dansk fiskeri, han har fået nye kræfter og kampgejst og det skal vi udnytte”

Til dette overraskende comeback udtaler Levende Havs formand Kurt Bertelsen Christensen: ”Det kommer ikke som nogen overraskelse for mig, der er faktisk ikke noget som kan overraske mig i dansk fiskeri. Men jeg skal ikke lægge skjul på, at det er bekymrende at vi skal til at slås med Rulle Bent igen, nu da vi lige havde fået skovlen under Thorkild Førby. Men det er vel også derfor, at hummer og andre store naturødelæggende trawlere igen vil under Bent Rulle ved roret”.

 

 

 

Sitemap Miljødebat Enkeltsager Kystfiskeri Havbrug Kontakt os