Tilbage til forsiden


................Folketingsvalget 2007

og det mener vi i Levende Hav

 

    Pressemeddelelse udsendt fredag den 2. november 2007

Klimavalget 2007 - mens vi endnu kan vælge

Lørdag den 3/11 sætter Levende Hav Miljøkutter Anton ind i Folketingsvalget 2007. Frem til valget den 13/11, vil folk møde kutter Antons besætning på torvet, foran haller og andre steder, hvor folketingskandidaterne forsøger at overbevise os alle om, hvorfor vi skal stemme på dem.

Levende Havs valgkampagne "Klimavalget 2007 - mens vi endnu kan vælge" følger lige i kursen på den ambitiøse hav   og klima kampagne som foreningen satte i gang i august i år og som vil løbe frem til efteråret 2009, hvor Danmark er  vært  for det største internationale klimamøde siden Kyoto topmødet i 1997.

Skipper på turen, Levende Havs formand Knud Andersen fra Djursland siger: "Vi skal gøre alt det vi overhovedet kan  for at få valgt politikere til Folketinget, som fra 2007 sætter klimaet øverst på den politiske dagsorden. Vi kan ikke på  den ene side sige, at vi står over for den største katastrofe i menneskehedens historie, for på den anden side at give prioritet til motorveje og mere trafik til lands, vands og i luften. Tiden er løbet fra friheden til at forurene. Vi skal have    lagt kursen om - Folketingsvalget 2007 er et klimavalg. Nu skal det være slut med flosklerne. Har politikerne taget klimaforandringerne og den deraf følgende globale opvarmning til sig, så er der ingen vej tilbage, så skal der handles" slutter Knud Andersen.

Lørdag den 3/11 møder folk kampagnen på strøget i Odense og derfra går turen ned gennem Lillebælt, syd om Fyn      op i Storebælt for den 13/11 at ende i Århus. På denne rute vil Miljøkutter Anton besøge så mange havne som muligt. Udvalget af havne bestemmes af de valgbegivenheder der foregår i de mange havne på ruten. Man kan følge med på kampagnens hjemmesider http://www.havogklima.dk/ og http://gl.levendehav.dk/


For flere oplysninger kontakt

Miljøkutter Anton på tlf. 51 24 82 20

Knud Andersen på tlf. 20 48 74 21