Tilbage til forsiden

 

Tirsdag den 21. august søsætter Levende Hav en to års Hav og Klima kampagne.

Her kan du følge udviklingen og de materialer der indtil kampagnens egen hjemmeside er oppe at køre

15/8 2007

Åben invitation fra formanden

Invitation til reception tirsdag den 21. august kl. 11.00 - 14.00

Jeg vil gerne invitere til åbningen af vores nye kampagne ”Hav og Klima – læg kursen om”. Åbningen foregår på havnen i København (Havnegade v/Knippelsbro), hvor Miljøkutter Anton har lagt til. 

Taler ved  Svend Auken Steen Gade, Knud Vilby, John Holten Andersen og Claus Heinberg

Klimakampagne skal løbe frem til nov. 2009, hvor Danmark er vært for den store internationale klimakonference i København. Formålet med Hav- og Klimakampagnen er at få engageret offentligheden i de meget dystre udsigter, som klimaproblemerne skaber for vore efterkommere. Det er ligeledes formålet at fastholde politikere og andre med afgørende indflydelse i samfundet på forpligtet handlen. Vi vil have det levende hav højere på den nationale og internationale klimadagsorden. Udstillinger og andre engagerende oplysningsinitiativer vil være en del af metoderne. Skabelse af debat i de mange danske- og nære europæiske havne vil også være vigtig og selvfølgelig vil vi kaste os ud i den offentlige debat. Vi vil være til stede og vi vil overraske.

 

 

 

 

 

Fra København går turen videre til Lübeck og derfra op i de danske farvande. Man kan følge Miljøkutter Antons færd på www.havogklima.dk , hvor der også vil være viden at finde og debat under kampagnens 4 overordnede temaer: ”Udsigterne for det danske havmiljø” – ”Udsigterne for det globale havmiljø” – ”Konsekvenserne for fiskersamfund i den 3. verden” – ”De industrialiserede landes uansvarlige adfærd til søs med særlig vægt på fiskeriet”.

Vel mødt på havnen, hvor vi også byder på lidt fisk, øl og vin.

Med venlig hilsen

Knud Andersen

Formand for Levende Hav Kontakt telefoner: Knud, formand: 20 487 471 Kurt, koordinator: 60 461 564

15/8 2007 Kampagne folder kan hentes her i en pdf udgave 350 kb 

Støttet af Oak Foundation