Tilbage til forsiden


................Folketingsvalget 2007

 

Kampagnen godt i gang.

"Klimavalget 2007 - mens vi endnu kan vælge" er i gang. Mandag den 5/11 er det koldingensernes tur til at møde Miljøkutter Antons besætning på havnen og oppe i byen. De vil møde en veloplagt besætning med skipper Knud i front med Frihedsgudinder, balloner og udstillinger.

På DR1 valgbarometer ligger klimaet meget højt. Det er det område som folk giver første prioritering når det gælder de nye opgaver til politikerne. Folk er meget bekymret for klimaet, men det er samtidig en vanskelig sag at få begreb om, i f.eks. sammenligning med velfærd. Der skal stilles mange spørgsmål i denne valgkamp og vi håber at vi kan være med til at få formuleret de vigtige spørgsmål i dette klimavalg.

 

For flere oplysninger kontakt

Miljøkutter Anton på tlf. 51 24 82 20

Knud Andersen på tlf. 20 48 74 21

Projektkoordinator 60461564

 

Møde med Socialdemokratiet

 

Møde med Dansk Folkeparti på strøget i Odense

Interview med Pia Kjærsgaard. Vi stillede op ved siden af Dansk Folkepartis stand på gågaden i Odense, for at give DF et vigtigt input til

Dansk Folkepartis klimapolitik, en politik som efter vores mening er sørgeligt fraværende. Knud talte med Peter Skaarup og jeg forsøgte at

få nogle svar fra Pia. Jeg spurgte bl.a. Pia Kjærsgaard om hvad DF kæmper for i klimapolitikken, og hun svarede kort "De danske værdier"

hvorefter jeg blev affærdiget.

 

Det gik bedre for Knud som fik en lang snak med Skaarup som i følge Knud var meget positiv over for det

budskab vi kom med, og Peter Skaarup gav Knud ret i at Dansk Folkepartis klimapolitik ikke var god og tilstrækkelig.

 

Anton på havnen i Odense