Tilbage til forsiden


................Folketingsvalget 2007

og det mener vi i Levende Hav

Holder Anders Fogh Rasmussen os all for nar?

Venstres ledende trafikordfører, Kristian Pihl Lorentsen vil have bygget broer og motorveje i et omfang som indtil videre står udenfor enhver fornuft. En anden kandidat fra Venstre vil have, ikke mindre end to broer til Tyskland, en Kattegatbro og et større antal motorveje. Og han bakkes op af Venstres trafikordfører, skriver Jyllands Posten i dag den 6/11

Hvis ikke det var fordi vi har gang i et Folketingsvalg og derfor må bære over med meget af alt det vrøvl som kandidaterne bringer i medierne i håbet om at komme i Folketinget, skulle man tro at disse Venstres folk var ramt af en alvorlig sindssygdom.

De har åbenbart ikke forstået noget som helst og de også helt uvidende om hvad deres formand og statsminister siger og mener i denne valgkamp. Fogh bekymrer sig meget om klimaet og han vil så hurtig som muligt have Danmark 100 % selvforsynet med vedvarende energi. Miljøministeren vil have at det mål skal være nået i 2075.

Det er grotesk når vi ser, at Venstre og andre partier gennem denne valgkamp har rystet på hovedet og ofte sat spørgsmålstegn ved Ny Alliance og dets folketingskandidater. F.eks. Jørgen Poulsen som vil give opholdstilladelse til irakiske flygtninge, Lars Kolind som vil give fynboerne store skattelettelser osv. Deres udmeldelser er blevet tilbagevist af NA ledelsen.

Men deres udmeldelser er dog for intet at regne, målt i forhold til hvor langt fra ledelsen i Venstre, de to kandidater ligger pt. når det gælder klima. Spørgsmålet er faktisk om de to overhovedet ved hvad der foregår i disse år.

Man bygger altså ikke broer og motorveje for at sænke trafikken, tværtimod.

Så hvis Venstres ledende trafikordfører ved hvad han taler om i denne valgkamp, så kan vi konkludere, at Venstres leder og nuværende statsminister Anders Fogh Rasmussen enten ikke har mere styr på sit partis folketingskandidater end NA, el. også holder han den danske befolkning for nar i klimapolitikken.