Home Dansk fiskeripolitik EU fiskeripolitik M/S Anton Galleri Aralsø-projektet Arkiv Links Støt os   English

Bemærk: Ved udskrivning af denne side skal printer opsættes til "landskab"

 

Miljøkutter M/S Anton i Århus Amt september 2003

 

I september måned 2003 vil Miljøkutter M/S Anton være i Århus Amt området. Formålet er at stå til rådighed for større eller mindre grupper af børn og voksne, som vil en dag til havs. En dag til havs med M/S Anton kan indeholde mange forskellige aktiviteter, ja det er næsten kun fantasien som sætter begrænsningen, så kontakt Landsforeningen Levende Hav for booking af kutter og besætning, pris 2500 kr. pr dag. Det er et usædvanligt billigt tilbud, men vi skal også have afprøvet forskellige koncepter og kan vi som her sejle med flere grupper fra samme havn i en uge, så vil det også blive meget billigere for de enkelte grupper.

 

En dag til havs med Miljøkutter M/S Anton

 

 

I hele september måned 2003 vil M/S Anton være i Århus Amt området og vi tilbyder alle større eller mindre grupper af børn og voksne en dag til havs med Miljøkutter M/S Anton   

-         Leje af kutter med tilhørende udstyr 2500 kr. pr. dag. Kutteren kan max. sejle med 18 personer, heraf 12 passagerer.

M/S Anton er moderne indrettet så alle kan komme under dæk. Af udstyr kan nævnes bundskraber og bundhenter (redskaber til at fangefisk og bunddyr samt hente bundprøver). Der kan hives garn og røgtes åleruser og der kan tages ilt, salt og andre prøver. Besætningen min. 2 består af erfarne fiskere og miljøundervisere samt medlemmer af Landsforeningen Levende Hav

Afgang og ankomst: Aftales med lejer

Sted: Aftales med lejer

Indhold: Aftales med lejer.

-         hvis der er tale om en større gruppe end 12 kan man dele gruppen i 2 hvor den ene er på havet og den anden undersøger havnen, fiskeriet, stranden m.m.

 

For flere oplysninger og booking

Landsforeningen Levende Hav

Juelsgårdvej 27, Ferring Strand

7620 Lemvig

 

Mail anton@levende-hav.dk

Telefon 9789 54 55

Telefon på M/S Anton 5124 8220

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap Miljødebat Enkeltsager Kystfiskeri Havbrug Kontakt os