Tilbage til forsiden

Levende Hav præsenterer klimakampagnen, ”Hav og Klima – læg kursen om” under afviklingen af Danmarks Sociale Forum i København i den gamle Kødby) dagene 28. til 30. september 2007.

Anton kommer til at fortøje forenden af Havnegade ved Knippelsbro på samme plads, som under kampagneopstartsarrangementet i august. I teltet og ombord redegør vi for kampagnens indhold og Levende Havs virke i øvrigt. De første plancher af den udstilling, vi arbejder på, vil blive vist.

Workshop lørdag fra 11.00 til 13.00 i teltet i Havnegade. Workshoppen drejer sig om de alvorlige fremtidsscenarier for verdens kystsamfund i lyset af klimaændringerne. Vi vil også diskutere Danmarks uansvarlige fiskeripolitik, der accelererer miljøødelæggelser og energiforbrug, samt om tyveriets af fiskerbefolkningens hævdbundne rettigheder.

Levende Hav inviterer grupper af deltagere på Socialt Forum til at komme på sejltur på Sundet, hvor vi runder vindmølleparken på Middelgrunden. 

Turene er gratis for deltagere på Socialt Forum, men der skal dog erlægges et dieselgebyr på 20 kr. pr. person. (Vi sejler kun med mindst 10 deltagere. Henvendelse i teltet for at blive skrevet op til turene).

I programmet meddeles det, at ved afslutningen af Danmarks Sociale Forum 2007 ”fyrer Levende Hav op under kampen for at beskytte klimaet”. Afslutningsarrangementet foregår søndag fra kl. 13 – 15 på den store scene.

Endelig kan vi oplyse, at Levende Hav skulle være involveret i fiskefrikadellefabrikation i Kødbyen

En anden verden er mulig – vær med til at skabe den!

                                                    - den opfordring slutter vi os til i Levende Hav.