Home Dansk fiskeripolitik EU fiskeripolitik M/S Anton Galleri Aralsø-projektet Arkiv Links Støt os   English

Bemærk: Ved udskrivning af denne side skal printer opsættes til "landskab"

                                                  

COP15 synger nu på sidste vers

Fredag den 18/12 2009 skal det hele toppe på Bella Centeret med en international klimaaftale som hele verden kan om ikke være 100% tilfreds med, så dog skulle leve med. Her midt på dagen den 18/12 ser det ikke for godt ud. Der bliver nok en aftale, men kvaliteten af den er meget tvivlsom. Det ved vi mere om i aften.

Men når historien efter COP15 skal skrives, (og vi kan vel ligeså godt begynde her) vil der være mange historier i historien. En af de historier er Landsforeningen Levende Havs aktiviteter under COP15. En historie som også indeholder mange mindre historier.

Bl.a. har Levende Havs fartøj Miljøkutter Anton ligget i havnen og været på mindre ture med mange forskellige grupper fra verdens lande. Se f.eks. dette videoklip optaget af tysk TV NDR http://www3.ndr.de/sendungen/weltbilder/videotagebuch100.html                                                      Bemærk at man skal ned i filen til det 5. indslag for at klikke sig und på programmet.  

På kajen en stor opstilling med telte udstillinger musik og mad, et mødested for verdens kystfiskerier, som billederne nedenfor viser.

Musikgruppen "Gøjserne" underholde

Fiskere fra Eritrea forsøger at holde varmen

Der var historien om en MSC høring i DGI-byen på Klimaforum9 hvor vi havde inviteret Marine Stewardship Council og andre organisationer folk og fiskere til en debat om miljømærket fisk. Journalist Tom Heinemann styrede begivenhederne og resultatet af dette møde vil blive samlet i en rapport og nogle artikler.

MSC forklarer

Vi lytter

 

 

     

 

 

 

 

Sitemap Miljødebat Enkeltsager Kystfiskeri Havbrug Kontakt os