Medlemskab af Levende Hav

 

 
Alle som støtter op om foreningens formål kan blive medlem af Landsforeningen Levende Hav.

Du kan støtte formålet og du kan tage del i foreningens aktiviteter og du kan gøre begge dele. Som medlem har du mulighed for at komme på havet med M/S Anton i en kortere el. også længere periode. Et ophold på M/S Anton giver gode oplevelser og du deltager som besætningsmedlem og hjælper til med de aktiviteter der foregår i havnene, udstillinger, fiskekøkken og sejladser med passagerer. Du modtager efter eget ønsker Levende Hav nyheder via mail eller som postforsendelse og du kan følge med her på hjemmesiden.

Du kan også deltage i de aktiviteter der foregår omkring projektet ved Aralsøen i Kazakstan. Hvert er der en indsamling af udstyr til forsendelse til de fiskere og deres familier som bor rundt Aralsøen.

Hvis du vil rejse til Kasakhstan og måske også Aralsøen kan vi hjælpe med et omfattende netværk af personer i hele Kazakstan, vi kan sørge for visa og vi kan give en meget grundig introduktion til Kasakhstan og landets historie.

Et medlemskab koster:

 - Enkeltmedlem 150 kr./år.

 - Et familiemedlemskab 250 kr./år.

 - Et institutions eller firma medlemskab 350 kr./år

Man bliver medlem på en af følgende måder:

Pr giro: Overfør beløbet på et girokort til Landsforeningen Levende Havs konto nr 110-4527 - husk at skrive navn og adresse på girokortet, og skriv venligst "nyt medlem" i rubrikken "meddelelser til modtageren". Medlemskabet dækker et år fra betalingsdato.

Web bank: Reg. 8401 konto nr. 1010315 med efterfølgende mail med oplysninger om navn og adresse og ønsker m.m.

Pr check: Send en check til Landsforeningen Levende Hav på adressen nedenfor - Husk at vedlægge et brev med navn, adresse. Medlemskabet dækker et år fra betalingsdato.

Pr fax: Send en fax til Landsforeningen på fax nr. 97 89 56 55, så sender vi et girokort.

Pr e-mail: Send en e-mail til llh@levende-hav.dk, så sender vi et girokort